ONDERHOUD

Het onderhouden van je producten is belangrijk voor het behoud ervan. Alle onderhoudsproducten voor jouw meubels kun je vinden via onderstaande link.
Klik hier om jouw onderhoudsmiddelen te bestellen

Voor vragen over onderhoud of eigenschappen van meubelen kun je contact opnemen via info@sofas4you.nl 

 

Stoffen bekleding schoonmaken

Wanneer het meubilair met stof bekleed is, is het raadzaam regelmatig te stofzuigen met een meubel opzet stuk. Een vlek is dan met koolzuurhoudend water te verwijderen.

Om de meubels te reinigen kan het beste een vochtige microvezeldoek (gebruik alleen water) worden gebruikt. Als dit niet voldoende werkt, kunt u een vlekkenverwijderaar gebruiken in combinatie met een droge microvezeldoek. Het is ook te raden om regelmatig onder de kussens van banken en stoelen te stofzuigen. Ongemerkt verzamelt zich hier veel stof en vuil.

Indien de bekleding vaal geworden is, kunt je het beste koud azijnwater gebruiken om de originele kleur weer terug te krijgen. Ook kunt je de bekleding afnemen met koolzuur of koolzuursap en vervolgens behandelen met water.

 

Let op bij het kopen van onderhoudsmiddelen

Onderhoudsmiddelen kunnen schadelijke stoffen bevatten. Voorkom dat ze te vaak moeten worden gebruikt, bijvoorbeeld door meubelen regelmatig te stofzuigen of met een vochtig doekje af te nemen.

Let bij de aanschaf van schoonmaak- en onderhoudsmiddelen op keurmerken als het Ecolabel. Kijk voor meer informatie op de Keurmerkenwijzer.nl

Als u meubelen een onderhoudsbeurt geeft met vloeibare middelen of een spuitbus, zorg dan voor een goede ventilatie.

© 2021 - 2024 Sofas 4 you | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel