EN BANK OP MAAT

Bij het samenstellen van zit meubelen houden onze adviseurs vanzelfsprekend rekening met uw persoonlijke wensen.

Zij zullen deze wensen, daar waar nodig, aanvullen met professionele adviezen. Iedere situatie is uniek en wanneer de juiste samenstelling van de hoekbank is bepaald ,wordt u geholpen bij de keuze uit de grote stoffen collectie die van toepassing is op alle hoekbanken van Sofas4you.

Iedere situatie, gezinssamenstelling, wel of geen huisdieren, hoeveelheid zonlicht, etc vraagt namelijk om een ander type stof.

Al onze banken zijn leverbaar in vele afmetingen en samenstellingen. Hierdoor is het mogelijk om een hoek of bank samen te stellen helemaal aangepast op de afmetingen van uw woonkamer. Sommige modellen kunnen zelfs met stappen van steeds 20 cm worden vergroot of verkleind.

 

Advies bij een hoekbank bankstel of losse elementen.

Een zitmeubel  is vaak het meest opvallende meubel in uw woonkamer daarom besteden wij veel tijd aandacht aan persoonlijk advies .

Ook het aanbod op deze website wordt met de grootste zorg ingekocht. Met de hoekbanken op deze site is het mogelijk om aan ieder zijn wensen te voldoen, of het nu om een moderne hoekbank of landelijke stoffen hoekbank gaat, wij komen graag bij u langs.

Uw adviseur verteld u graag over de vele opties en mogelijkheden van de hoekbanken van Sofas4you.

© 2021 - 2024 Sofas 4 you | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel